Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРаботехме до 2 часа след полунощ, проверлки не

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРаботехме до 2 часа след полунощ, проверлки не
Коментари Харесай

Шеф на заведение в София: Работехме до 2 часа след полунощ, проверки не е имало

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Работехме до 2 часа след среднощ, проверлки не е имало. При нас няма доста хора. Ние сме единственият отрасъл, на който не е позволено да работи след 23 часа, без значение дали е имунизиран личния състав или се съблюдава ограниченията. По този метод се изяснява на българите, че сме рисков отрасъл, само че не е по този начин.

Това съобщи за Нова Тв притежателят на заведение в София Радослав Мирчев.

Ние сме взели всички ограничения. Пускаме единствено имунизирани клиенти, такива с изработен тест или преболедували коранавируса. Персоналът е вакисниран, всички работят с маски, сигурно не сме по-опасни от един денонощен магазин. Със сигурност вентилацията в нашите заведения обръща въздуха към 30 пъти на минута, само че това не се случва в институции или в КАТ, където всички чакат да си вземат книжката, добави Мирчев.

Ние не желаеме да бъдем дискриминарани. Нашият бизнес главно е от септември до декември и в случай че ни затворят, няма да оцелеем, сподели още Радослав Мирчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР